VvE-beheer

Sinds 2011 houden wij ons bezig met het beheren van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Momenteel beheren wij meerdere VvE’s, bedrijventerreinen en mandeligheden in Oost-Brabant.

VvE-beheer

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, hierdoor zijn de lijnen kort, kunnen wij vlug schakelen en is de betrokkenheid groot. Iedere bewoner mag ons dan ook altijd bellen als er vragen zijn. Wij streven er naar om samen met u te zorgen voor een plezierige leefomgeving, uw woonplezier staat bij ons centraal.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Administratief beheer
Wij zorgen als contactpersoon voor de communicatie binnen uw VvE met de leden en externe partijen. Daarnaast faciliteren wij de bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Financiële administratie
De complete financiële administratie wordt door ons verzorgd, zowel naar de leden als naar de externe partijen. Een keer per jaar verzorgen wij een overzichtelijke presentatie van alle financiële stukken.

Technisch beheer
Ook verzorgen wij het technisch beheer en stellen wij meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) op.

Kortom, wij nemen alle taken uit handen en zorgen ervoor dat alles voor u van A tot Z geregeld wordt, zodat u zonder zorgen en met het grootste plezier kunt wonen in uw appartement.

Referentie

Al vanaf de oprichting van onze VVE ben ik als bestuurslid betrokken bij de selectie en keuze van een deskundig bureau dat voor ons contracten beheert, MOP’s  (meerjaren onderhoud plannen) samenstelt, vergaderingen begeleidt en zowel de technische als de financiële administratie voert.

Wij wilden als bestuur ontzorgd worden, deskundigheid en kwaliteit boven prijs.

De keuze is destijds gevallen op NOK vanwege haar kleinschaligheid, betrokkenheid en deskundigheid. Bovendien gaf NOK aan ook voor kleinere VvE’s te willen werken zodat de samenwerking met aangesloten VvE’s gebaseerd is op partnerschap en vertrouwen.

NOK is een bureau met een klein team van professionals en heeft de afgelopen drie jaar bewezen vanuit onze visie ook daadwerkelijk zo te handelen. Alle voor VvE’s relevante kennis is in huis, de lijnen zijn kort, het personeel is vriendelijk en betrokken en bovenal deskundig.

Hun kantoor op Ekkersrijt is goed bereikbaar en kunnen zij snel en doelgericht opereren. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn geen loze reclamekreten, maar zij maken het waar! NOK adviseert het bestuur waar nodig en voert uit wat wij als VvE wensen, maar altijd binnen de wettelijke kaders.

J.J.P.M Veltman, Bestuurslid VVE Heeren van Herlaer gebouw 1Sint-Michielsgestel