VvE-beheer

Sinds 2011 houden wij ons bezig met het beheren van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Momenteel beheren wij meerdere VvE’s, bedrijventerreinen en mandeligheden in Oost-Brabant.

VvE-beheer

Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt, hierdoor zijn de lijnen kort, kunnen wij vlug schakelen en is de betrokkenheid groot. Iedere bewoner mag ons dan ook altijd bellen als er vragen zijn. Wij streven er naar om samen met u te zorgen voor een plezierige leefomgeving, uw woonplezier staat bij ons centraal.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Administratief beheer
Wij zorgen als contactpersoon voor de communicatie binnen uw VvE met de leden en externe partijen. Daarnaast faciliteren wij de bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Financiële administratie
De complete financiële administratie wordt door ons verzorgd, zowel naar de leden als naar de externe partijen. Een keer per jaar verzorgen wij een overzichtelijke presentatie van alle financiële stukken.

Technisch beheer
Ook verzorgen wij het technisch beheer en stellen wij meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) op.

Kortom, wij nemen alle taken uit handen en zorgen ervoor dat alles voor u van A tot Z geregeld wordt, zodat u zonder zorgen en met het grootste plezier kunt wonen in uw appartement.