Vastgoed beheer en verhuur

Beheer over de volle breedte

Wie vastgoed bezit, heeft de schone taak om het object te beheren. Op een zorgvuldige wijze die recht doet aan zowel het gebouw als de gebruikers. In veel gevallen is deze verantwoordelijkheid omvangrijk. Té omvangrijk om alles zelf te doen. Want hoe zorg je dat gebreken direct opgelost worden? Dat openbare ruimtes dagelijks voldoen aan de hygiëne-normen? Dat je verzekeringen gewoon goed geregeld zijn? En misschien wil je ruimtes verhuren, en ook daar komt heel wat bij kijken. Dit alles maakt je vastgoedbeheer tot een complete bedrijfsvoering. En die besteed je maar beter uit om jezelf heel wat zorgen en energie te besparen.

Vastgoedbeheer: bezit zonder zorgen

NOK bouwadvies beheert vastgoed in de meest brede zin van het woord. Voor VVE’s, zoals je hier kunt lezen, maar ook voor particulieren, beleggers en vastgoedfondsen. Zo zijn we het vertrouwde gezicht bij onder meer Burggolf, dat verspreid over heel Nederland 6 golfbanen bezit. Locaties waar alleen het beste goed genoeg is en waar de lat van het beheer dagelijks hoog ligt. We onderhouden alle faciliteiten en regisseren verbouwingen en nieuwbouwactiviteiten. Ook zijn we via Burggolf het aanspreekpunt voor de Gemeente Purmerend voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Over fullservice beheer gesproken.

Bemiddeling en beheer van verhuur

Sinds 2023 zijn we ook gestart met verhuren van vastgoed voor onze relaties. Dit doen we voor VVE’s, maar ook voor beleggers en vastgoedfondsen. Of het nu gaat om woonruimte of om kantoorunits. Ook hierbij nemen we de vastgoedbezitter alle zorg uit handen. Van de realisatie van promotiemateriaal, de kennismaking met potentiële huurders tot het opstellen van de huurcontracten. Zo pluk je wel de vruchten van je vastgoed, terwijl je niet belast bent met alle randzaken.