Vacature Office manager

Ben jij een duizendpoot en kan jij veel taken en verantwoordelijkheden aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent het visitekaartje van het bedrijf, aangezien het eerste contact vaak via jou loopt per telefoon of e-mail. Daarbij horen diverse administratie werkzaamheden zoals; het inplannen van afspraken, invoeren van de boekhouding, verzenden van aanmaningen, opvragen van offertes, inplannen van vergaderingen etc.

Vacature: Marketing & Communicatiemedewerker

Weet jij alles van social media en ben jij helemaal thuis in het schrijven van pakkende teksten? Vind je het leuk om vernieuwende marketingcampagnes te bedenken, op te zetten en uit te voeren? En kun je ons helpen met het onderzoeken van nieuwe uitbreidingsmogelijkheden door middel van het actief benaderen van nieuwe bedrijfspartners? Stop dan met zoeken en kom werken bij NOK Bouwadvies.

NOK gaat beheer van ‘Hartje Son’ uitvoeren

Afgelopen week is het project Hartje Son in het centrum van Son en Breugel opgeleverd. Het project is gerealiseerd door Bouwbedrijf Wagemakers en Woonveste Bouw, Projectontwikkeling en Beleggingen Voor de appartementen, commerciële ruimten en het binnenterrein gaan wij als NOK het beheer uitvoeren.