Weet jij alles van social media en ben jij helemaal thuis in het schrijven van pakkende teksten? Vind je het leuk om vernieuwende marketingcampagnes te bedenken, op te zetten en uit te voeren? En kun je ons helpen met het onderzoeken van nieuwe uitbreidingsmogelijkheden door middel van het actief benaderen van nieuwe bedrijfspartners? Stop dan met zoeken en kom werken bij NOK Bouwadvies.

Per september 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketing- en communicatiemedewerker.

Wij zoeken iemand voor minimaal 8 uur in de week, maar afhankelijk van de toenemende taken is meer ook mogelijk. Dit maakt dat deze functie ideaal is als bijbaan voor een marketing- en communicatiestudent, pas afgestudeerde of voor een ZZP’er die op zoek is naar wat meer vastigheid.

Over jou

Voor jou kent social media geen geheimen en je vindt het leuk om hier tijdens de werkuren hier actief mee bezig te zijn. Daarnaast barst jij van de creatieve ideeën om NOK nog beter op de kaart te zetten. Je hebt ook een vlotte pen en schrijft gemakkelijk pakkende, persoonlijke en informatieve teksten voor de website, de nieuwsbrief en social media.

Je vindt het ook leuk om actief makelaars en projectontwikkelaars te benaderen met als doel om onze naamsbekendheid te vergroten en te kunnen groeien als bedrijf.

Het zelfstandig en gestructureerd uitvoeren van marketingtaken ligt je goed, maar daarnaast ben je ook een gezellige collega die ons team versterkt en leven in de brouwerij brengt.

Jij…

… bent een ster in het zelfstandig bedenken, opzetten en uitvoeren van nieuwe marketingcampagnes

… bedenkt en maakt originele social media posts

… schrijft graag pakkende teksten en blogs voor onze website

… hebt kennis van SEO (dit is een pré)

… bent bereid om na te denken en te analyseren hoe wij onze marketing kunnen verbeteren, meer mensen kunnen bereiken en kunnen groeien als bedrijf

… bent bekend met het uitvoeren van marktonderzoeken

… bent goed in het maken van visuele promotiemiddelen (brochures, flyers etc.)

… herkent taalfouten als geen ander: goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is gewenst

… bent een gezellige teamspeler

Over NOK Bouwadvies & Consultancy

Al 18 jaar lang verzorgt NOK Bouwadvies bouwkundige keuringen in Brabant. Gevestigd in Son en Breugel staat ons team voor iedereen klaar om hen te helpen met allerlei bouwkundige kwesties. Samen zorgen we ervoor dat het woonplezier van onze cliënten/afnemers tot het hoogste punt gebracht wordt, vanaf de kelder tot en met de NOK van het huis.