Vacature marketing & communicatie medewerker

Weet jij alles van social media en ben jij helemaal thuis in het schrijven van pakkende teksten? Vind jij het leuk om na te denken over het creëren van vernieuwende marketingcampagnes? Zit contact leggen met (potentiele) klanten in jouw DNA? Volg jij een studie marketing & communicatie en ben jij op zoek naar een (bij) baan of stage voor circa 8 uur per week? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn.

 

Wie ben jij:

Voor jou kent social media geen geheimen en jij vindt het leuk om hier mee bezig te zijn. Daarnaast barst jij van de creatieve ideeën om zowel grappige als informatieve teksten te schrijven en vind jij het geen probleem om (potentiele) klanten te benaderen. Jij bent bereid om na te denken en te analyseren hoe wij onze marketing kunnen verbeteren zodat wij meer mensen kunnen bereiken. Het is voor jou geen probleem om zowel in een team als zelfstandig goed en gestructureerd te werken. Verder is een goede beheersing van de Nederlandse taal een pré.

 

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een fijne werkplek met gezellige collega’s die bereid zijn om jou te helpen, maar die jou ook zelfstandig aan het werk laten gaan. Daarnaast is de invulling van de werkuren zeer flexibel en bieden wij een goed salaris.

 

Herken jij jezelf in deze vacature dan willen wij graag met jou in gesprek, stuur ons jouw CV en motivatie. Dit mag je sturen naar: informatie@nokbouwadvies.nl