Referenties

Wij zijn met NOK bouwadvies in contact gekomen toen wij op het punt stonden om een monumentale woning te kopen. Belangrijk voor ons was dat dit huis, waar al jaren geen onderhoud meer aan was gepleegd, technisch goed in orde zou zijn. NOK bouwadvies heeft voor ons de bouwtechnische keuring uitgevoerd wat ons tot op detailniveau inzicht gaf in de technische staat van het huis. Dit technische rapport was tevens ook doorslaggevend bij de aankoop van het huis en heeft tijdens de renovatie ook niet geleid tot verrassingen die niet in de rapportage voorkwamen.

Omdat NOK bouwadvies ons huis goed kende hebben wij ze later nogmaals benaderd, maar nu voor de technische ondersteuning van een glazen uitbouw. NOK bouwadvies heeft samen met ons, onze wensen vertaald naar een ontwerp. Uiteindelijk heeft NOK bouwadvies alles verzorgd tot aan de vergunningaanvraag en de gesprekken samen met de monumentcommissie. Na goedkeuring door de gemeente kon de aannemer aan de slag met alle tekeningen en constructie berekeningen.

Al met al fijn om samen te werken en ook het persoonlijke contact sprak ons aan. Het resultaat mag er zijn.

Bjorn Meijer – Bekijk dit project

“NOK Bouwadvies werd bij ons project betrokken omdat we tijdelijk naar Singapore verhuisden en hulp nodig hadden om ons droomhuis af te bouwen. NOK Bouwadvies heeft de kennis en een goed local netwerk om zaken op te pakken en uit te laten voeren in volle transparantie en in goed overleg. Het was een hele prettige samenwerking en kan NOK Bouwadvies dan ook van harte aanbevelen.”

Leon van de Pas – Bekijk dit project

Al vanaf de oprichting van onze VVE ben ik als bestuurslid betrokken bij de selectie en keuze van een deskundig bureau dat voor ons contracten beheert, MOP’s  (meerjaren onderhoud plannen) samenstelt, vergaderingen begeleidt en zowel de technische als de financiële administratie voert.

Wij wilden als bestuur ontzorgd worden, deskundigheid en kwaliteit boven prijs.

De keuze is destijds gevallen op NOK vanwege haar kleinschaligheid, betrokkenheid en deskundigheid. Bovendien gaf NOK aan ook voor kleinere VvE’s te willen werken zodat de samenwerking met aangesloten VvE’s gebaseerd is op partnerschap en vertrouwen.

NOK is een bureau met een klein team van professionals en heeft de afgelopen drie jaar bewezen vanuit onze visie ook daadwerkelijk zo te handelen. Alle voor VvE’s relevante kennis is in huis, de lijnen zijn kort, het personeel is vriendelijk en betrokken en bovenal deskundig.

Hun kantoor op Ekkersrijt is goed bereikbaar en kunnen zij snel en doelgericht opereren. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn geen loze reclamekreten, maar zij maken het waar! NOK adviseert het bestuur waar nodig en voert uit wat wij als VvE wensen, maar altijd binnen de wettelijke kaders.

J.J.P.M Veltman, Bestuurslid VVE Heeren van Herlaer gebouw 1Sint-Michielsgestel

Al jaren verwijs ik mijn cliënten voor een bouwtechnische keuring bij aankoop van een bestaande woning naar Bjorn van Doremalen van NOK Bouwadvies en dit naar volle tevredenheid.

Bjorn is toegankelijk in de omgang, zeer ervaren en nauwkeurig in zijn werk en dat zie je aan de rapporten die hij voor mijn cliënten opstelt. Hij geeft de opdrachtgevers de mogelijkheid om bij de keuring aanwezig te zijn, dit geeft het voordeel dat veel meer informatie uitgewisseld kan worden, vaak benaderd hij de mensen nog achteraf om extra aandachtpunten onder de aandacht te brengen. Kortom aangename dienstverlening tegen een aangenaam tarief, een echte aanrader !

Frank Roggen directeur Van den Boer en Roggen Financieel Advies

Herken je dat? Dat je een uitgebreide verbouwing wilt gaan doen en er vanalles moet gebeuren vanuit elke discipline en dat je niet weet waar te beginnen? Ruim een jaar geleden tekende ik voor een kantoorruimte op Strijp-T in Eindhoven en liet ik mijn creatieve geest los op de plattegrond van de toen nog maagdelijk lege casco ruimte. Hier moest in een relatief korte tijd een kantoortuin, een hub waar samengewerkt wordt, waar kennissessies worden georganiseerd en waar ondernemers elkaar ontmoeten, gebouwd gaan worden. Dus waar begin je dan was ook mijn vraag. Gelukkig hoefde ik daarover niet lang na te denken, want binnen ons zakelijk netwerkplatform is ook Bjorn van Doremalen van NOK Bouwadvies aangesloten en lag het voor de hand met hem dit avontuur aan te gaan. Bjorn bleek een spin in het web op alle fronten: hield de planning in de gaten, zette de diverse partijen (ook veelal leden van 24 uur in bedrijf) op scherp, had oog voor het budget, communiceerde met grote regelmaat m.b.t. de vorderingen en was bovenal betrokken van begin tot het eind. Zelfs als er eens iets tegenzit, denkt Bjorn direct in oplossingen of alternatieven. En het resultaat? Tja, kom maar eens kijken in De Zaak op Strijp-T en laat de ruimte voor zich spreken. Een verrijking voor het portfolio van het werk van Bjorn. Ere wie ere toekomt!

David van Iersel, eigenaar 24 uur in bedrijf, initiatiefnemer De Zaak – Bekijk dit project

In 2014 hebben de ondernemer Bjorn van Doremalen ondernemer leren kennen als bouwkundig specialist, deskundigheid op gebied van bouwkundige keuringen, begeleiding verbouwingen en VVE-beheer. Dit in combinatie met een persoonlijke aanpak gaf al vlug een goed fundament voor een samenwerking voor de raakvlakken met mijn activiteiten op gebied van verzekeringen en het beheersen van financiële risico’s. Daar waar NOK de volledige begeleiding van deze verenigingen en besturen op zich neemt verzorgen wij in samenwerking de bijbehorende verzekeringen voor deze VVE’s . Wij hebben gezien dat NOK zich in de laatste jaren nog verder heeft  ontwikkeld in hun dienstverlening en verwijzen relaties graag naar hun door.

Bram Vervoort, De Mul Verzekeren en Risicobeheer