Bent u op zoek naar kantoorruimte?

Per 1 juni 2021 hebben wij maximaal 5 kantoorruimten te huur. De ruimten zijn voorzien van vloerafwerking, wandafwerking, systeemplafond en airco. Daarnaast is er internet aanwezig, netwerkprinter A4/A3 formaat, koffie/thee, schoonmaak, gezamenlijke keuken en toiletvoorziening.

Ons pand is gelegen aan een zeer centrale locatie op bedrijventerrein Ekkersrijt nabij Eindhoven in de Brainport regio. Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers. De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Sciene Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard. De locatie is optimaal gelegen aan de snelweg en is te bereiken via de snelweg A2 en A50. Eindhoven Airport is binnen 15 minuten te bereiken.

In totaal zijn er op dit moment 5 kantoorruimtes te huur die zich allemaal op de 2e verdieping bevinden. Ruimten zijn bereikbaar via trap en lift. Op de begane grond zijn tevens 5 ruimtes te huur. Deze zijn op dit moment allemaal verhuurd. Hieronder treft u een indeling aan van de begane grond en 1e verdieping.

Minimale huurperiode is 1 jaar. Voor verdere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Bjorn@nokbouwadvies.nl of 06-52047444