Onderzoeken

Constructieve onderzoeken
Scheurvormingen en verzakkingen komen in de Nederlandse bouw veelvuldig voor.
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij constructieve zaken beoordelen. Daar waar nodig, werken wij samen met externe deskundigen en verzorgen wij constructieve berekeningen bij eventuele schades of verbouwingen van uw constructie.

Thermografische onderzoeken
D.m.v. een thermografisch onderzoek met onze warmtecamera, sporen wij voor u lekkages en koudebruggen op. U krijgt een infrarood beeld geleverd van uw woning dat e.e.a. duidelijk weergeeft. Daarnaast leveren wij u een gedetailleerd visueel beeld met betrekking tot de isolatie van uw woning.

Elektra-installatie keuringen woningbouw
Met onze partner op het gebied van elektra-installaties inspecteren wij voor particuliere woningen op de kwaliteit en werking van bestaande elektra-installaties. U krijgt een uitgebreide rapportage met de bevindingen van de inspecteur en aanbevelingen wat te doen met uw installatie.

Gas-, ventilatie- en cv-installatiekeuringen
Met onze partner op het gebied van gas/water/ventilatie/cv-installaties voeren wij, bij zowel particuliere woningen als bedrijfspanden, inspecties uit naar de werking en het functioneren van deze installaties. U krijgt een uitgebreide rapportage met de bevindingen van de inspecteur en aanbevelingen wat te doen in uw persoonlijke woningsituatie.

Stel gerust uw vraag, wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.