C’est la vie wordt NOK bouw consultancy & realisatie

C’est la vie Woon- en Bouwadvies wordt

NOK bouw consultancy & realisatie

Na 17 jaar bekend te staan in de markt als C’est la vie Woon- en Bouwadvies, is het tijd voor vernieuwing. Wij presenteren U met trots onze nieuwe naam: NOK bouw consultancy & realisatie. Als bemiddelaar en adviseur maken wij het verschil en realiseren we samen met U als opdrachtgever het ultieme woongenot, het hoogste punt als het ware. Daarom de naam NOK.

NOK staat voor:

Neutraal
Open
Kundig

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau en werken daarom geheel Neutraal. Enkel uw belangen hebben bij ons de absolute prioriteit. Wij werken altijd transparant. We hanteren een Open cultuur en houden het graag helder en inzichtelijk. Verder werken we met een team van zeer Kundige mensen. Met een jarenlange trackrecord van vele tevreden opdrachtgevers, mogen we met recht spreken van een ervaren team van experts die hun sporen reeds hebben verdiend.

NOK Bouw consultancy & realisatieis uw bouwkundig adviesbureau met de volgende 6 expertises als bouwstenen onder één dak:

  • Bouwkundige keuringen
  • v.E. Beheer en appartementencomplexen
  • Begeleiding van verbouwingen
  • Meerjaren onderhoudsplannen
  • Bouwkundige onderzoeken
  • Beheer en onderhoud vastgoed

Deze expertises voeren we met een enthousiast team van deskundige mensen uit. We stellen ze graag aan U voor:

Ilse van der Avoort              Manager Vereniging van Eigenaren

Twan Nouwen                        Financiële duizendpoot

Wendy van Houtum              Office Manager

Bjorn van Doremalen            Bouwkundig expert en CEO

 

NOK groeit en dat doen we graag samen met U. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe Verenigingen van Eigenaren en zoeken we nieuwe samenwerkingen met gemeenten, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, architecten en woningbouwverenigingen.

 

Uw vastgoed is bij ons in vertrouwde handen!