Bouwbegeleiding

Onze werkzaamheden zijn vooral adviserend van aard. Maar diep van binnen blijven we altijd bouwers. Onze liefde voor de bouwplaats zal altijd blijven. Daarom begeleiden we, naast ons advieswerk, ook bouw- en renovatieprojecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dit zijn projecten van bekende relaties, maar ook van objecten die we te mooi vinden om links te laten liggen. Zowel particulier als zakelijk.  

Bouwbegeleiding

Als we een opdracht aannemen, pakken we de rol op van regisseur. We werken samen met aannemers en ondernemers, we adviseren in het ontwerp, verzorgen de offerte-aanvraag en controleren de contracten.

We metselen dus zelf geen muren, plaatsen geen kozijnen en timmeren geen wanden. Wat we wél doen, is zorgen dat alle werkzaamheden perfect worden uitgevoerd en naadloos worden afgestemd op elkaar. We zijn dus het cement tussen alle bouwstenen. De coördinator die van alle betrokken bouwers een ijzersterk team maakt.

Als bouwbegeleider hebben we in het verleden al meer dan 300 projecten begeleid. Een overzicht vind je hieronder.

Hieronder een aantal van de door ons gerealiseerde projecten.

Referentie

Wij zijn met NOK bouwadvies in contact gekomen toen wij op het punt stonden om een monumentale woning te kopen. Belangrijk voor ons was dat dit huis, waar al jaren geen onderhoud meer aan was gepleegd, technisch goed in orde zou zijn. NOK bouwadvies heeft voor ons de bouwtechnische keuring uitgevoerd wat ons tot op detailniveau inzicht gaf in de technische staat van het huis. Dit technische rapport was tevens ook doorslaggevend bij de aankoop van het huis en heeft tijdens de renovatie ook niet geleid tot verrassingen die niet in de rapportage voorkwamen.

Omdat NOK bouwadvies ons huis goed kende hebben wij ze later nogmaals benaderd, maar nu voor de technische ondersteuning van een glazen uitbouw. NOK bouwadvies heeft samen met ons, onze wensen vertaald naar een ontwerp. Uiteindelijk heeft NOK bouwadvies alles verzorgd tot aan de vergunningaanvraag en de gesprekken samen met de monumentcommissie. Na goedkeuring door de gemeente kon de aannemer aan de slag met alle tekeningen en constructie berekeningen.

Al met al fijn om samen te werken en ook het persoonlijke contact sprak ons aan. Het resultaat mag er zijn.

Bjorn Meijer