Bouwbegeleiding

Van ontwerp tot oplevering, wij begeleiden u graag bij uw verbouwing of nieuw te bouwen woning. Uw verbouwing wordt onze zorg!

Bouwbegeleiding

Wilt u graag uw woning verbouwen, maar heeft u geen zin in al het bijkomende gedoe? Geef dan uw verbouwing aan ons uit handen en wij zullen u volledig ontzorgen. Wij nemen alle taken op ons, van het aanvragen van de vergunningen en het inschakelen van vakmensen tot het controleren van het geleverde werk en het volledig opleveren van uw nieuw verbouwde woning.

Met onze bouwkundige kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat vrijwel al uw verbouwingswensen gerealiseerd worden. Wij hebben al vele verbouwingen succesvol mogen begeleiden, kijk hieronder voor enkele voorbeelden.

Spreekt het u aan om volledig ontzorgt te worden en uw verbouwing te laten begeleiden door een echte professional? Neem dan contact met ons op!

Referentie

Wij zijn met NOK bouwadvies in contact gekomen toen wij op het punt stonden om een monumentale woning te kopen. Belangrijk voor ons was dat dit huis, waar al jaren geen onderhoud meer aan was gepleegd, technisch goed in orde zou zijn. NOK bouwadvies heeft voor ons de bouwtechnische keuring uitgevoerd wat ons tot op detailniveau inzicht gaf in de technische staat van het huis. Dit technische rapport was tevens ook doorslaggevend bij de aankoop van het huis en heeft tijdens de renovatie ook niet geleid tot verrassingen die niet in de rapportage voorkwamen.

Omdat NOK bouwadvies ons huis goed kende hebben wij ze later nogmaals benaderd, maar nu voor de technische ondersteuning van een glazen uitbouw. NOK bouwadvies heeft samen met ons, onze wensen vertaald naar een ontwerp. Uiteindelijk heeft NOK bouwadvies alles verzorgd tot aan de vergunningaanvraag en de gesprekken samen met de monumentcommissie. Na goedkeuring door de gemeente kon de aannemer aan de slag met alle tekeningen en constructie berekeningen.

Al met al fijn om samen te werken en ook het persoonlijke contact sprak ons aan. Het resultaat mag er zijn.

Bjorn Meijer